fotozoom

Oplægsholder

Hvis du ønsker en kompetent oplægsholder inden for brobyggende/depolariserende konstruktiv journalistik til en konference eller lignende, vil jeg gerne deltage.

Jeg er pioner inden for konstruktiv journalistik og opfandt i 2012 begrebet brobyggende/depolariserende konstruktiv journalistik med min egen metode TrustJournalism.

Jeg har tidligere været oplægsholder på den første session på om konstruktiv journalistik på Journalistforbundets Fagfesival i 2012, samt på Danmarks første seminar om konstruktiv journalistik.
Begge arrangementer jeg i øvrigt var med til at tilrettelægge.

Fyraftensmøder

Jeg holder af og til fyraftensmøder i brobyggende/depolariserende konstruktiv journalistik på din arbejdsplads, i din kreds eller for en gruppe med interesse i samfund og journalistik.

Journalister kalder TrustJournalism for en øjenåbner.

Du får her et fyraftensmøde og en øjenåbner, når jeg ser på journalistikken med helt nye øjne og viser, hvorfor medierne kan komme til at forstærke fordomme og medvirke til yderligere polarisering.

Hør samtidig hvordan fremtidens medier med konstruktiv journalistik i stedet kan være med til at bygge bro og give den enkelte og samfundet bedre muligheder for at udvikle sig i en positiv retning.

Emnerne er:

Journalistens egne blinde vinkeler

Minoriteter i medierne

Mangfoldighed i medierne

Depolariserende journalistik og debatter

Du kan kontakte mig på 26 70 02 92 eller sende en mail på: Mail@LotteRosdahl.dk.