Artikel, foto og video i samlet pakke

foto fra fællesskabsavis

Jeg leverer artikler og foto i en samlet pakke.

En god idé er at supplere en artikel med en video, som du kan bruge på web og på de sociale medier. Den producerer jeg også. Se mere her.

I mit arbejde tager jeg altid udgangspunkt i min metode “TrustJournalism” – det betyder, jeg går bagom problemet og mennesket med respekt. Nøgleordene er nuancer, forståelse og løsninger.

Jeg er specialiseret inden for fagområdet børn og unge. Se eksempler på mine artikler og fotos:

morten1

Mor til Morten på Ulriksdal: Jeg var utryg ved at flytte min søn

Alt for mange børn og unge oplever mange skift i anbringelser i deres barndom. I artiklen fortæller jeg, hvorfor skift mellem døgninstitutioner er hårdt både for barnet og forældre, og hvordan man kan lindre skiftet, når det alligevel sker. Læs artikel.

sabebobler

Sansemotorisk pædagogik hjælper børn med hjerneskader

Fenrishus er et børnehospice for nogle af de mest hjerneskadede børn. Afdelingen har også en børnehave, og i artiklen fortæller jeg, hvordan pædagogerne med sansemotorisk pædagogik og omsorg hjælper børnene. Læs artikel.

IMG_8919

Der er meget læring i at grave et hul.

Nogle børn og unge har så store udfordringer pga. mange forskellige diagnoser og gennemgribende omsorgssvigt, at skolernes specialtilbud har givet op overfor dem.
Artiklen viser, hvordan det i Skovhusets skole i Ulfborg i Vestjylland lykkes at rumme eleverne med stressnedsættende pædagogik (Low Arousal) og en overordentlig stor faglig værktøjskasse.

Jeg producerer selvstændig video eller video som supplement til en artikel eller tekst, som kan bruges på hjemmeside, i nyhedsbreve eller på de sociale medier, hvor en kort video giver langt flere visninger end tekst og foto.

Videoen kan være fra 20 sekunder til flere minutter alt efter, hvilket formål den har.

Set af over 15.000 på Facebook:

En video kan være et øjebliksbillede – et glimt. Som her, hvor den stille video fortæller om medmenneskelighed og fokus på sanserne i omsorgsarbejdet med hjerneskadede børn. Videoen blev set af over 15.000 på Facebook.

Videoen kan også være en længere video som denne præsentationsvideo for bostedet Overgangen for normaltbegavede unge med autisme, hvor det bliver forklaret, hvordan vi forstår mennesker med autisme, så de får et bedre liv.