Fællesskabsavis fra ide til færdigt layout

fællesskabsavis

En fællesskabsavis styrker fællesskabet i din kommune!

Er du leder i en kommune, og vil du gerne have mere aktive borgere eller styrke fællesskabet? Samtidig med at du øger trivslen og dermed gør netop din kommune endnu mere attraktiv for både tilflyttere og nuværende borgere? Så få en Fællesskabsavis skræddersyet din kommune!

Jeg har udviklet koncept og design til en lys og inspirerende Fællesskabsavis, der inspirerer både borgere, erhverv, foreninger og kommunale medarbejdere til at hjælpe hinanden og finde nye måder at gøre tingene på i kommunen.

Ikke fordi kommunen siger de skal, men fordi de får lyst!

Meget mere end gode historier
fællesskabsavis foto

Fællesskabsavisen

Fællesskabsavisen fortæller historierne om ildsjælene i kommunen, der går forrest lige nu. Både blandt kommunale medarbejdere og borgere men også i erhvervslivet og foreninger. Men den gør meget mere end det!

Fællesskabsavisen er udviklet ud fra redskaberne i konstruktiv brobyggende journalistik, der netop styrker tilliden mellem mennesker, inspirerer og engagerer. Og samtidig viser konkrete løsninger.

Med Fællesskabsavisen får du derfor meget mere end en række gode historier.

Du får en avis, der gøder lysten til at tænke nyt og mødes på kryds og tværs og gemmer løftede pegefingre langt væk. Der tager fat i de barrierer, der kan holde én fra at engagere sig og viser vejen til at blive mere aktiv med konkrete råd og nemme løsninger – uden at virke anmassende.

Og som viser din kommune som et sted, hvor der er godt at slå sig ned, blive og blomstre!

Lisbeth_Binderup

Kommunaldirektør Lisbeth Binderup, Skanderborg Kommune

Vi er på vej med en hel ny fortælling om, hvad en kommune er, og her giver Fællesskabsavisen et fantastisk billede af den mangfoldighed af aktive mennesker og aktive netværk, som findes i en enhver kommune. Samtidig giver Fællesskabsavisen et meget mere nuanceret billede af, hvad der ligger i de nye strømninger. Mange tænker, at alt det nye drejer sig om frivillige i klassisk forstand, men Fællesskabsavisen viser, hvor meget mere kraft og saft der er i tanken om kommunen som et fællesskab af aktive og initiativrige borgere, hvor alle får mulighed for at opleve, at de har resurser og kan være til glæde for andre. Fællesskabsavisen er virkelig vellykket, og jeg glæder mig til, at vi skal have en ny Fællesskabsavis igen næste år!

Fællesskabsavisen:

Viser mangfoldigheden i kommunen.

Styrker fællesskabet i kommunen.

Inspirerer borgere, erhverv, foreninger og kommunale medarbejdere til sammen at finde løsninger og bedre måder at gøre tingene på.

Bygger bro mellem kommunens aktører.

Engagerer ved at vise vejen med konkrete råd, der er lige til at gå til.

Giver borgerne en reel følelse af fællesskab i kommunen.

 Brander din kommune som et godt sted at bo, blive og blomstre!

[/fx_simplebox]

lotte-kvadrat-2Næste skridt:

Kontakt mig allerede i dag på 26 70 02 92 for at høre mere om, hvorvidt en Fællesskabsavis er noget for dig.

Du kan også udfylde kontaktformularen herunder – så ringer jeg dig op!

Ja tak - ring mig op!