Journalistisk efteruddannelse - det kan jeg hjælpe dig med

Journalistisk_efteruddannelse_i_gronland_blandt_kolleger_i_nuuk
Savner du at gøre en journalistisk forskel?

Som journalist eller redaktør genkender du måske følelsen af at være kørt surt i den daglige nyhedsmølle med unuancerede konflikthistorier, som skader mere end de gavner?

Måske længes du efter at gøre en positiv forskel med dit arbejde? Rykke ved samfundet og rokke ved menneskers forestillinger om hinanden? Skabe et grundlag for at dine seere, lyttere og læserne kan få et bedre liv?

Men ofte oplever du måske, at dine gode intentioner, visioner og ambitioner drukner i deadlines, autopilot og sparekrav? Og derfor savner du nye måder at arbejde på? Nye ideer, nye vinkler, nye kilder, nye spørgsmål?

Måske tørster du ligefrem efter ny inspiration, et helt nyt tankesæt, der kan hive dig ud af nyhedsmøllen og i stedet give dig energi til at præge dagsordenen på en nuanceret og konstruktiv måde?

Måske er du kommet dertil, hvor du ikke kan se dig selv i dit arbejde længere og ligefrem overvejer at skifte branche?

Journalistisk efteruddannelse for journalister og redaktører

Jeg kan selv huske, hvorfor jeg blev journalist. Jeg ville være med til at give stemme til dem, der bliver misforstået eller slet ikke hørt. Og det vil jeg stadigvæk.

Derfor har jeg etableret min egen virksomhed og specialiseret mig i at hjælpe journalister og redaktører ud af den daglige nyhedsmølle. Og jeg kan også hjælpe dig!

Du slipper for revolver-journalistikken, de skarpt optrukne linjer, folk der råber hinanden ind i hovedet med yderliggående holdninger, konfliktfyldte historier, som de fleste af os ikke bliver klogere af.

Slipper for historier, der splitter. Os – dem. Det tavse flertal, der ikke bliver hørt og nuancerne, der forsvinder.

I stedet kan jeg give dig nye værktøjer til at arbejde med brobyggende og depolariserende konstruktiv journalistik, som skaber rum for forståelse, nye ideer og håb.

Brobyggende og depolariserende  konstruktiv journalistik

Jeg kan give dig journalistik, der bygger bro i stedet for at grave grøfter. Journalistik, der borer dybt og giver plads til nuancer og baner vej for, at det enkelte menneske og samfundet som helhed kan udvikle sig.

Det vil også give dig en større arbejdsglæde og energi, og du vil skille dig ud fra mængden ved at gå forrest og sætte en nuanceret offentlig dagsorden.

Din vanetænkning erstattes med eftertanke, som vil nuancere din journalistik og gøre en forskel for dig selv, dine læsere, lyttere og seere. Med journalistik, der i højere og højere grad også bliver efterspurgt.

Et skridt videre

Jeg tilbyder efteruddannelse for journalister og redaktører i både Danmark og resten af Norden.

Mine workshops, kurser og foredrag tager udgangspunkt i konstruktiv journalistik, som jeg er pioner indenfor. Jeg har opfundet begrebet brobyggende og depolariserende konstruktiv journalistik og har udviklet en ny metode, som giver dig meget konkrete arbejdsredskaber og fornyet arbejdsglæde.

Journalistik efteruddannelse i hele Norden

Hos mig er der forskellige muligheder for at videreuddanne sig inden for journalistikken:

Workshops – du kan tilmelde dig min næste workshop, eller jeg kan skræddersy en workshop til dine kolleger og hele redaktionen.

Sparring – jeg tilbyder personlig faglig sparring og/eller redaktionel sparring.

Oplægsholder på konferencer, foredrag på højskoler og fyraftensmøder.

Se mere her!

Det kan du gøre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så du altid er opdateret med nye workshos mv.